Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Floriade met Groene Moslims!

25 september | 09:45 - 17:00

€19

Floriade inspireert je om groener en gezonder te leven. In een wereld waar natuur vaak plaats moet maken voor beton, glas en staal, is de tuinbouw de sleutel naar een leefbare wereld. Eens in de tien jaar komen alle groene grootheden bijeen gedurende deze wereldtuinbouwtentoonstelling. Van over de hele wereld verzamelen zich experts die groene oplossingen presenteren die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Binnen het thema ‘Growing Green Cities’ tonen meer dan 400 nationale en internationale deelnemers hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein.

Zo een plek moeten we toch als Groene Moslims bezocht hebben? Daarom nodigen we iedereen uit om op 25 september met ons mee te gaan!

Dagplanning:
[09:45] Verzameling pier Esplanade
[10:30] Rondleiding “Floriade Park Tour”
[13:00] Lunch (dit moet je zelf verzorgen)
[14:00] Vrij programma
[16:00] Kabelbaan
[17:00] Afsluiting

De prijs om mee te gaan is €19 voor volwassen en €14 voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De kosten voor de boot en de entreetickets voor Floriade zitten in de prijs. Het is uiteraard ook mogelijk om eigen tickets aan te schaffen, echter is dit wel prijzig.

Aanmelden kan via de mail t/m 20 september. Stuur dus gauw een mail naar contact@groenemoslims.nl 

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
09:45 - 17:00
Kosten:
€19

Organisator

Stichting Groene Moslims
E-mail:
contact@groenemoslims.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Almere