Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groene Moslims Boekenclub: Green Deen

21 november, 2023 | 19:30 - 21:00

Als Khalifa’s proberen allemaal om ons dagelijkse leven zo bewust mogelijk om te gaan met de creatie van Allah. Dit is een uitdaging voor het leven. Als je de behoefte om hier meer over te leren en dit in een kleine groep te bespreken ben je erg welkom bij de volgende Groene Moslims boekenclub.

De commissie boekenclub bestaande uit Heleen, Fouzia en Fadoua is druk bezig geweest met het organiseren van de eerste bijeenkomsten. Deze staan gepland voor 12 september, 3 oktober en 21 november om 19.30. Deze drie online bijeekomsten zullen we het hebben over het Boek ‘Green Deen – What Islam teaches about protecting the planet’ van Ibrahim Abdul-Matin. Zet deze data dus alvast in je agenda! We vragen aan deelnemers om alle drie de data aanwezig te zijn. Als dat niet lukt ben je de volgende editie van harte welkom. Je kunt deze link gebruiken om je aan te melden!

We hopen met de boekenclub een veilige en open plek te creëren waar we met een diverse groep van gedachten kunnen wisselen over een steeds nader te bepalen boek over islam en duurzaamheid/klimaat. Boekentips zijn dus van harte welkom.

Gegevens

Datum:
21 november, 2023
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie: